Helt okej dag

Jobbat idag, fick sluta en timme tidigare, eller två timmar tidigare. Trodde att jag skulle jobba till sju, sen imorse fick jag reda på att det bara var till sex, sen klockan fem så fick jag gå hem. Perfekt faktiskt. Så nu softar jag mest framför datan, ska laga mat till mig och Andy nu. Han får klycklingfilé med pommes och sallad och jag tänkte göra pasta, pastasås och kycklingfilé. Vi har lite olika åsikter om mat! :) Iallafall, jag är glad idag för att jag fick sluta tidigt och att jag är ledig två dagar i rad nu! MYS!

image798
This is me happy!

Snart bara en vecka kvar tills jag åker hem! Ska bli så nice. Kommer sakna puppe lite men som sagt, alltid bra och sakna varann lite. Dock är det rätt mkt saknande i vårt förhållande, men så är det bara. Ska få vara med min familj och mina bästa vänner hemma iallafall! Can't wait.

Ikväll ska Jenna förmodligen komma över och färga mitt hår, kommer väl inte synas som vanligt, men har köpt en ljusbrun färg, mest för att ta bort det rödaktiga i mitt hår, så har jag köpt hem lite vin :) Mys.
KISSES

Kommentarer
Postat av: Malin

Fan vad snygg du är Sophie !!!
Ha en revlig helg :D med massor av myys =)

KRAMKRAM

2007-12-07 @ 11:25:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0