Höst i Manne..

Jag är så glad att jag har mina vänner och min familj, även fast jag bor in the middle of britan så glöm för fasen aldrig bort mig!

Michaela, du är alltid så förstående och go, tack för att du tror på mig. Men som sagt, det är jobbigt och flytta ifrån allt men samtidigt ett äventyr. Jag vet vad jag har därhemma. Love you. <3

Mami, jag saknar dig så det gör ont ibland.. Du är bäst vet du det? Älskar dig. <3

Bonnie, vi måste verkligen ta oss i kragen och ses när jag kommer hem... Hade varit så skoj. Saknar "butchers" så mkt och allt vi klagade på ;) Jag följer också din blogg men det är såå tråkigt att man inte kan kommentera om man inte är "medlem". Palla bli deet?? ;P MIss you darl. <3


Vaknade vid lite över elva.. Så skönt och sova ut. Såg Preminition igår med Sandra Bullock, väldigt ovanlig film men jag tyckte om den, andys kommentar var "det var det värsta jag sett" men han gillar inte den stilen av film. Blää när jag skrivit klart detta inlägget så måste jag steppa... Har lovat mig själv att varenda gång andy tränar så måste jag steppa. Pallar inte... Men jo, lite måste jag faktiskt. Sen lite frukost. Och dusch.. Aja, hörs sen. Kisses.

Kommentarer
Postat av: bonnie

jag skriver här med.. här kan du kommentera! där kan jag fläka ut mig ännu mer eftersom mina föräldrar envisas att läsa på expressen haha.

2007-08-30 @ 13:38:56
URL: http://bon.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0