Friday

Fredag idag.

Tiden går snabbt, imorgon är det match, ska bli så himla roligt. Hoppas nu på en debut.! Pappa och Tommy lagar i detta nuet mat till oss, eller lunch. Pannbiff och potatis, gottis. Andy måste ha bra mat idag så han är i form imorgon! Men han är alltid lika fit ;) Igår låg vi bara och kollade på en komedi-pjäs på tv sen somnade jag och andy gott efter lite fast and the furious - tokyo drifting (tror jag den heter).

Caroline ringde innan, längtar tills hon kommer.
Emma, sluta festa och spara pengar istället och kom hiiit!?
Emelie, ta dig hit du med.
Alex, vi ska ha så skoj när du kommer baby.
Donna, hade gärna sett dig här?
Isspiss, om sthlm inte blir av så kooom och keeela.
Fanzan, du kan faktiskt också masa dig hit och shoppa lite ;)

Förresten, här har ni vår mega "niggapimpbig-car".

KISSES from the UK.

Kommentarer
Postat av: michaela

Hej söt. Nu har jag visat er lägenhet för Björne + er bil. Självklart visste redan Björn vilken bil ni hade skaffat! Er lägenhet verkar vara jätte fin. Ljust och öppet gillar vi :-). Visst är det skoj att köpa grejer till sitt hem och det bästa av allt är att det aldrig tar slut. För när man väl är färdig med det sista rummet vill man ändra i det rummet som man allra först inredde. Nu är vi i sthlm och myser med min familj som är hemma i Sverige under semesten. Vi har precis städat och vaxat vår bil. Hälsa alla. Saknar dig! Kanske vi ses i november. Puss & Kram Ps. Björn hälsar till dig och granen. Som han skulle ha sagt, Peace out!

2007-08-10 @ 15:32:58
Postat av: Michaela

Vi såg precis att Wigan möter Chelsea den 3 November. Efter det var det två borta matcher i London. Kanske vore det nått att satsa på, alltså runt den första helgen i November? Vad säger ni?

2007-08-10 @ 15:50:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0