Eh what??!

När mamma pappa och sebbe kom hem igår så upptäckte dem att det hade varit inbrott hemma hos oss. MOGET!? Jävla skitungar asså. Fattar inte hur de kom in överhuvudtaget! Är så jävla förbannad på sånna nördiga drägg som håller på med massa skit och skapar problem för andra. Väx upp snorungar!

Är mega förbannad.
Tur är så hade de inte rört mitt rum, men allt annat.
Jävla drägg. Skjut er själva.

Frulle nu.
KISSES

Kommentarer
Postat av: carro

Asså jag pallar inte folket asså.. vad hade dom tagit då?? Det är säkert några "kompisar" till nån kompis till Sebbe eller så. Som det var hos mig. Palla!

2007-08-13 @ 12:46:17
Postat av: sofie

Carro: De hade tagit den stora hårddisken (pappas data), sprit, pengar, sebbes parfymer, jeans och tröjor + spel och playstation. CP? Eh ja. Men det måste varit någon som vet att vi var borta och har varit hemma hos oss innan...

2007-08-13 @ 12:59:22
URL: http://soppan.blogg.se
Postat av: Michaela

ohhh näää! Fy bubblan! Riktiga as! Konstigt att man alltid låser om sig vart man än är. Människan har blivit sin värsta fiende! Hoppas allt löser sig och att ni får ut det mesta via försäkringen. Men det är ju super läskigt att tjuven har koll på att ALLA ni inte är hemma. Konstigt att inte grannarna hörde eller såg nått. Lebbigt värre!

2007-08-13 @ 14:36:20
Postat av: Anja

kommer också osökt att tänka på inbrottet hos carro :S
men asså fyfan sofie!! verkar ju som att någon vet att alla ni var borta.. obehagligt när någon går igenom och rör ens personliga saker liksom... känns creepy..
stackars din familj..
fin er lägenhet ser ut gumman btw :)
pusspuss

2007-08-13 @ 22:15:10
URL: http://redmary.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0