Cloud 23 & Birdcage


Cloud 23 på Hilton hotellet i Manchester


Igår satt jag och Caroline här hemma och drack vin och åt mega god mat. Skulle först ner på HAHA och dricka en drink men det var någon som hade hyrt stället och hade födelsedagskalas, så vi drog till Hilton istället. Kom in i entrén, mega fint. Så var där bara en hiss som gick upp till Cloud 23 och man fick självklart då köa på en röd matta! Vi kände oss lite som kändisar, haha. När vi väl kom upp så beställde vi in en Cosmo till mig och en Mojito till Caroline, det är vi som är CoMo! ;) Mega fin utsikt och jätte nice, verkligen. Sen efter det så kollade vi läget lite men bestämde oss för att ta en taxi till "Birgcage" som skulle vara någ transvestitställe med gammal go musik. Där dansade vi in 10 minuter senare och varje timme var det transvestit - show på scen, sjukt coolt. Annars stod jag och Carro där och dansade till sjukt gammal musik som "Hit me baby one more time" med Brittan osv. Caroline lyckades få till ett foto med henne och den sjukaste transan och jag lyckades fotas med två nunnor??? Skit många utklädda på stället och skön stämning. Ska ut med Lucie och hennes kompisar nästa Lördag, ska bli jätte skoj. Och snart kommer Alexandra.

Idag har jag inte gjort mkt, sa farväl till Carro vid tre, sen har jag mest legat och svurit över min fot som jag har haft ont i hela veckan och nu kan jag inte gå på den, vet inte vad jag har gjort?? Har inte vrickat den eller nånting.. Och inget bandage har vi hemma heller.. Nej så lite sur är jag, Andy kommer hem från London vid tio tiden, då kan jag tänka att jag antingen ligger och glor film eller sover!


Detta är The Birdcage by the way.

Lägger upp massa bilder senare, andy har med sig den bärbara och får inte gasta med denna. Haha.. Nej, mer Sex and the city nu.

KISSES

Kommentarer
Postat av: sara

Älskar din blogg, men snälla, det heter megagott och inte mega gott...

2007-08-25 @ 22:48:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0