SNOWBALLS

Usch, jag hatar snö! Jag trodde någon skämtade med mig igår när jag steg upp. SNÖSTORM? What liksom? Helt fel. Imorgon ska jag och Jessica göra stan osäker, det ska bli skoj :) Sen på Lördag fyller lilla Vanessa år och då är det fest igen, och sen på Söndag är det sexparty :) Vilken helg!

Och jag förstår mig inte på vissa, bara för man har haft mycket under en tid, även från bådas håll så förvandlas gemenskapen till något kaxigt och ohållbart. Måste man prata ut med varann bara för man inte har hunnit träffats under några veckor? Hade det varit äkta vänskap så hade det varit som om man träffats igår och inte varit purken över att den ena har skaffat sig för mycket och göra, det är ju ingenting man gör medvetet. Kallar man dessutom min vänskap för ytlig och utan kvalité så kan man lika gärna vara utan den om man känner så. Jag vet vilka mina vänner är just nu, även fast man inte träffas alltid så är det ändån som vanligt när man väl träffas. Ni vet vilka som är stora exempel på den vänskapen. Ni är heller inte de som förändras och skriver skit om en bara för att tiden tyvärr inte räcker till. Nej.. Besviken och sårad blev jag, men om jag bara är ytlig är jag väl ingenting för vissa, och vissa är ingenting för mig.

Nog om det, nu ska snart pappa min köra mig till jobbet. Där jag som sagt bor. Jag är inne i min elvadagars fas, har inte ens träffat Andreas på jätte länge. Igår lät han inte ens sugen på och hämta mig ikväll när jag för en gångs skull har tid, så då får han väl vara utan mig, för i helgen är jag uppbokad. :)


Och nej, jag välkomnar inte vintern, jag vill ha VÅR direkt!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0