JUST PUT THE GUN TO MY HEAD

Fanny darling, du kan vara lugn, det blir inget Thailand.. :( Så vi kan hänga hur mycket du vill baby! Kanske tillochmed ta en sista minuten resa ihop? Vem vet vad som händer.. :)

Ja mitt liv går i vågor om man säger så... Ena dagen är man glad och andra dagen spricker allt. Detta är en dag när allt har spruckit, så no more thailando for me inte. Men man överlever väl, känner att jag just nu hade behövt typ bonnie & gängets underbara sarkastiska energi om att allting är bajs, det var vi så himla bra på. I need you guys!

Jobbat hela dagen och jag börjar få ont i ryggen/nacken av allt jobb, detta är med andra ord en pissdag. Jag och diana hade iallafall en återblick av nemo och björnbröder den sista timmen på jobb, det var iallafall lite skoj :) Caroline my love, min klippa, jag ringer dig nu by the way.

Sen vet jag inte mer vad jag ska skriva förutom att jag tycker om mina vänner som finns där när jag har mina "down-days". Ni förstår så bra och gör mig lite gladare.

Puss på er.

Kommentarer
Postat av: dannjella

we need you too honey!

2006-11-20 @ 22:05:17
URL: http://vjykort.blogspot.com
Postat av: Fanny

stumpan , du låter inte glad !

hoppas du mår bra . vi ses snart raring .
sov gott !
puss puss

2006-11-21 @ 01:28:19
Postat av: Caroline

Men pussenissen då! Inte vara ledsen. :(

Hoppas du hänkar till Thai med mig och Tild!!
Pussas!

2006-11-21 @ 15:44:32
Postat av: bonn

ja everythings baschj, jag vill dö och snart hoppar jag från kärnan haha (så kommer jag alltid se på livet). thank god för kärnan! vi måste bestämma en kväll snart. inte denna men nästa helg kanske? PUSS SOPPI

2006-11-22 @ 15:27:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0