COUSE TONIGHT IS SATURDAY NIGHT

Ja, mitt liv. Hur ska man beskriva det?

- Jobb
- Jobb
- Jobb
- Mys
- & fest

Ikväll blev det lite vin hemma hos Emmas kompis Stina. Jag och Emma flippade till sist ut genom att ta "tema-foton" på oss själva där vi upplevde olika saker. Haha, men det var iallafall en trevlig kväll. Vi behövde lite vin för att somna in i en djup djup sömn utan drömmar om julklappsingslagning och kassaproblem. Sånt är livet för en Intersportare...

Sen vet jag inte hur känslorna flödar. André ringde från London idag, så skoj och höra hans röst! Han pimpar med brudar och jobbar på bank och levet livet i London. Varför lever inte jag det livet?

Nej då sitter man här hemma, jobbar röven av sig, får ingen jävla semester och bara vill dö. Jag vill resa någonstans, men neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej, det "går" inte. Känner mig så obetydelsefull..

Ville träffa Carro och gänget ikväll, men jag är helt enkelt för trött för det. Men checka in hennes blogg imorgon: http://www.helsingborg.expressen.se där hon har sin blogg.

Jag lider av depp, jag vill resa, jag vill uppleva. Ingen förstår att jag behöver någon vid min sida då, nej men stick istället, då mår jag så mycket bättre! Guuuud ja.

DRICK DIG GENOM SKITEN, GUUUD JA.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0